Laura Merivirtta -koulutettu hieroja

Olen 41-vuotias alanvaihtaja ja yhden lapsen äiti. Aikaisemmassa ammatissani huomasin kaipaavani päätetyöskentelyn sijaan aitoa kohtaamista ihmisten kanssa. Toisten auttaminen ja hoitotyö alkoivat kiinnostaa ja ryhdyin kouluttamaan itseäni. Opiskelin koulutetuksi hierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiassa ja samalla suoritin hierojan erikoisammattitutkinnosta osan, jolla suuntauduin nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Lisäksi olen opiskellut vyöhyketerapiaa Kairon Instituutissa sekä kraniosakraaterapiaa Upledger Institute Finlandissa. Ihmiskeho on kiehtova ja uskon, että kun keho ja mieli ovat tasapainossa ihminen voi hyvin.

Tervetuloa hoidattamaan lihaskireyksiä sekä kehon ja mielen hyvinvointia. Voit varata minulle ajan klassiseen-, urheilu-, kokonaisvaltaiseen- tai mobilisoivaan hierontaan, intialaiseen päähierontaan, kraniosakraali- sekä vyöhyketerapiaan. Otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon ja voimme yhdessä miettiä juuri sinulle sopivan hoidon.


Kokonaisvaltainen hieronta - Hieronta käsittää koko kehon käsittelyn päästä varpaisiin. Hoidossa käsitellään mm. selkärankaa, lihaskalvoja ja jalkapohjan akupisteitä. Hoidon avulla tasapainotetaan kehon virheasentoja sekä lievitetään erilaisia kiputiloja ja särkyjä. Hoito helpottaa stressioireita sekä lihas- ja hermojännityksiä.

Hinnasto

45 min - 55 eur


Kraniosakraaliterapia - Kraniosakraaliterapia (CranioSacral Therapy, CST) on hellävarainen hoitomuoto, jolla tuetaan kehon itsekorjautumismekanismia ja kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista. Hoitomuodon juuret ovat osteopatiassa, lääkäri-osteopaatti John E. Upledger kehitti CST-hoitomuodon.

Kraniosakraalijärjestelmä koostuu aivoja ja selkäydintä ympäröivistä suojaavista kalvoista ja selkäydinnesteestä. Nämä kudokset vaikuttavat läheisesti keskushermoston toimintaan. CST-hoito vapauttaa kehoon kertyneitä jännitteitä ja poistaa keskushermoston toimintaan vaikuttavia tukoksia sidekudoskalvoista ja kudoksista. Stressin kroonistuessa hermosto ylikuormittuu ja voi aiheuttaa mm. uupumista, purenta- tai uniongelmia. Kraniosakraaliterapiasta on saatu apua näihin vaivoihin sekä myös mm. oppimis- ja keskittymisvaikeuksiin, post-traumaattiseen stressiin, tinnitukseen ja leukanivelen toimintahäiriöihin.

Hinnasto

60 min - 69 eur


Vyöhyketerapia - vyöhyketerapia on lempeä ja rentouttava hoitomenetelmä, jolla tasapainotetaan ja vahvistetaan kehoa hoitamalla kehoa heijastejärjestelmien ja vyöhykeratojen kautta. Hoidossa käsittellään jalkojen, käsien ja korvien heijastepisteitä sekä niska-hartiaseudun vyöhykeratoja. Vyöhyketerapialla saa helpotusta mm. stressiin, unettomuuteen, suolisto oireisiin, hormoonihäiriöihin sekä vauvan vatsavaivoihin/koliikkiin.

Hinnasto

30 min - 35 eur (käsitellään jalkapohjat)

60 min - 69 eur


Varaukset Suolahuoneelle puhelimitse 0405903036. Olen paikalla torstaisin. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan takaisin heti, kun vapaudun.


Suolahuone Leppävaara, Harakantie 4, 02650 Espoo, Puh. 0442797890