Monipuolista hierontaa Espoossa

 .

Saat meiltä kattavan valikoiman erilaisia hieronta- ja hyvinvointipalveluita. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa aika haluamaasi käsittelyyn hieroja/kuntohoitaja Ari Ronkaselta, puh. 050 461 4527. Intialaisen päähieronnan varaukset numeroon 044 279 7890.
Hierojalle maksut käteisellä / tilisiirrolla

Klassinen

Klassinen hieronta (eli se perinteinen) elvyttää tehokkaasti lihasjännityksiä, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Hinnasto

  • 30 min. 35 €
  • 45 min. 45 €
  • 60 min. 55 €
  • 90 min. 75 €

Urheiluhieronta

Tätä hoitomuotoa urheilijat ja aktiivikuntoilijat käyttävät paljon. Hoito toteutetaan aina lajikohtaisesti ja yksilöllisesti, urheilijan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Hinnasto
Käytetyn ajan mukaan, 55 € / tunti

Mobilisoiva hieronta

Hoitomuoto, jonka avulla lisätään nivelten liikelaajuutta lämmittämällä ja venyttelemällä. Hoito poikkeaa perinteisestä lihashieronnasta kohdistuen niveliin ja nivelkapseleihin sekä syviin pehmytkudoksiin.

Hinnasto
Käytetyn ajan mukaan, 55 € / tunti

Perinteinen jäsenkorjaus

Pehmeä ja tehokas koko kehon hoito kaikkiin tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin. Keho käsitellään kokonaisvaltaisesti ja kivuttomasti mobilisoivalla hieronnalla ja venytyksillä.

Hinnasto
75 €, kesto 1,5-2 h

Intialainen päähieronta

Tämä istuen suoritettava hoitomuoto parantaa pään ja niska-hartiaseudun verenkiertoa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Ajan varaus puh.044 279 7890

Hinnasto
32 € / kerta

Akupunktio

Neula-akupunktiota käytetään erilaisten kipujen hoitoon - esimerkiksi päänsärky ja migreeni, erilaiset lihasjännitykset ja -säryt sekä nivelvaivat saavat helpotusta akupunktion avulla.

Hinnasto
40 € / kerta

Akupistekäsittely (Tuina)

Kyseessä on erittäin vanha kiinalainen hoitomuoto, joka perustuu koko kehon akupisteille. Niitä käsitellään erilaisilla hieronta- ja painelutekniikoilla. Yhden hoitokerran kesto on n. 1,5-2 tuntia.

Hinnasto
70 € / kerta


Suolahuone Leppävaara, Harakantie 4, 02650 Espoo, Puh. 0442797890