Kuka minä olen?

Olen Tuija Ronkanen (Tuikku) ja peruskoulutukseltani olen terveydenhoitaja. Ennen terveydenhoitajaksi valmistumista työskentelin lasten ja nuorten parissa noin 10 vuoden ajan. Vuoden 1993 jälkeen tein töitä opetuspuolella sekä työterveyshuollossa. Suolahuonehoidot tulivat elämääni vuonna 2007 ja samaan aikaan aloin tehdä reikihoitoa asiakkaille.
 
Lapsesta asti maailmankuvani on muodostunut kahden eri maailman (näkyvän ja näkymättömän) ykseydestä, eli en erottele näitä kahta toisistaan. Lapsenomaisesti uskoin, että muutkin näkevät maailmankaikkeuden kuten minäkin.

Vuonna 2000 elämääni tuli Reiki I -kurssi. Yllätyksekseni havaitsin sen vievän minut mukanaan kokonaan ja tietoisuuteeni nousi tällöin myös se, että haluan  tulevaisuudessa opettaa sitä. Tieni reikin parissa alkoi tuolloin ja jatkuu edelleen koko elämäni ajan täällä ollessani.

Vuonna 2011 enkelihoitajakurssi antoi alkusysäyksen sille, että olen tietoisesti harjoittanut erottelukykyäni näiden kahden maailman välillä. Olen myös opetellut tunnistamaan erilaisia energioita ympärillämme.
 
Edesmennyt isäni sanoi minulle aikoinaan: "Tuija, kaikilla ihmisillä ei ole sydämen viisautta". Sydämen viisaus on ohjannut kasvatustani jo lapsesta asti, kiitos tästä äidilleni ja isälleni.

Sydäntietoisuuden voi jokainen saavuttaa.

 
Sieluni siivin nousin korkeuksiin. Tässä elämässä en myynyt itseäni.(Tuija)
 

Suolahuone Leppävaara, Harakantie 4, 02650 Espoo, Puh. 0442797890