Hyvää reikihoitoa Espoossa

 
Aikoja reikihoitoihin voi varata Marja Solmanilta, puh 041 4629603
Marja voi tarjota reikihoitoja lauantaisin, ajanvaraukset etukäteen.
 

 Ihmiset saattavat usein pohtia, että mitä reiki oikein on? Lyhyesti sanottuna reiki on kaikkialla läsnä olevaa rakkauden- ja elämänenergiaa. Japanilainen Mikao Usui elvytti tämän energian käytön hoitomuodoksi 1900-luvun alussa. Pian sen jälkeen Usui ryhtyi myös opettamaan reikihoidon saloja muille.

Reiki nykyään

Nykyään reikihoito on levinnyt aivan ympäri maailmaa. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa, Hollannissa ja joissakin Yhdysvaltojen osavaltioissa reiki kuluu olennaisena osana julkisen terveydenhuollon palveluihin.

Miten reiki toimii?

Reikin oppiminen ja käyttö onnistuvat helposti, sillä meillä kaikilla on synnynnäinen kyky parantaa ja käyttää elämän ja rakkauden energiaa. Hoitoa voi antaa itselleen tai toiselle ihmiselle - hoitaja välittää käsillään reikienergiaa hoidettavaan. Energia ei kuitenkaan tule hoitajasta hoidettavaan tai päinvastoin, hoitaja vain toimii energian välittäjänä. Hoidettava saa aina sen määrän reikienergiaa, minkä hän kykenee ottamaan vastaan hoitokerran aikana. Hoito tapahtuu omat mukavat vaatteet päällä.

Hinnasto

  • Reiki 60 min. 50 €
  • Sarja 3 x 60 min. 130 €
  • Reiki istuen 30 min. 25 €
  • Sarja 3 x 30 min.  65    €
  • Nyt uutuutena 4 päivän reikihoito/tapahtuu peräkkäisinä päivinä 150€

Reikihoito KAUKOHOITONA 20 €. Sovitaan puhelimessa aika jolloin haluat reikihoitoa. Lähetän sinulle sovittuna aikana hoidon ja tämän jälkeen soitan sinulle, kun hoito on ohi.

Tule mukaan kurssille!

Oletko kiinnostunut reikihoidosta? Tule mukaan kurssille oppimaan reikihoitoa! Reikikursilla opettaja vahvistaa energiakanavia antamalla reikiviritykset, jolloin opit käyttämään tätä energiaa itsesi tai toisten hoitamiseen.

Mikao Usuin koulutusta kolmella tasolla, Kurssit pidetään, kun yksikin ihminen on kiinnostunut oppimaan reikiä. Ota rohkeasti yhteyttä:

Reiki I       
140 €


Reiki II
280 €


Reiki III
Koulutuksen kesto n. 1 v.
1200 €
Jos olet kiinnostunut III kursista (master), niin soita minulle ja sovitaan tarkemmin aloitusajasta.


Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysyttävää reikiin tai kursseihin liittyen. Järjestämme kursseja tarpeen mukaan sekä tarjoamme mahdollisuuden myös yksityisopiskeluun.

 

Reiki tapaaminen 13.11.2021 klo. 12.00. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!
Vapaaehtoinen ovimaksu 5€.

 
 Valitettavasti tällä hetkellä emme voi tarjota enkeli- kvanttikosketus- tai regressiohoitoja. 
 

Suolahuone Leppävaara, Harakantie 4, 02650 Espoo, Puh. 0442797890